Transporturi eficiente din punct de vedere al costului

Transport containerizat

FCL (container complet) & LCL (grupaj)
SEAL Express Logistics opereaza transporturi maritime containerizate catre si dinspre portul Constanta, precum si transporturi intre orice alte porturi externe. Folosind serviciile noastre puteti alege sa transportati marfa dumneavoastra in containere complete sau in regim de grupaj oriunde in lume.


FCL reprezinta abrevierea pentru Full Container Load (container incarcat complet cu marfa). Termenul de FCL este folosit in serviciul de transport maritim si descrie expedierea unui container complet de marfa dintr-un loc in altul. FCL asociaza de obicei un expeditor si un destinatar. Expedierea in container complet aduce de obicei un cost mai mic decat expedierea vrac a aceleasi partide de marfa.
LCL reprezinta abrevierea pentru Less than Container Load (transport in regim de grupaj). LCL este una dintre cele mai economice (din punct de vedere a costului, dar implicand un timp de tranzit mai mare ) modalitati de expediere, ce pot fi regasite in sectorul transportului containerizat international. Pentru clientii care nu au suficienta marfa pentru a umple un container intreg, transportul de tip LCL este solutia potrivita ce ofera aceleasi servicii si aceeasi frecventa a navelor precum transportul de tip FCL.
SEAL Express Logistics furnizeaza o gama completa de servicii de transport maritim si servicii conexe acestuia, incluzand (dar nelimitandu-se la) urmatoarele:
• Expedierea marfii din/spre Romania din/spre orice locatie din lume
• Cross bookings- expedierea marfii din/spre orice loc din lume
• Servicii de grupaj
• Procesarea si verificarea documentelor specifice
• DOOR DELIVERY atat pentru import cat si pentru export din/spre Romania
• Transport intern rutier sau feroviar
• Transbordarea marfii din/in container in/din alte mijloace de transport
Marfa vrac
Marfa vrac este marfa ne-containerizata, de obicei expediata ca unitati individuale din cauza marimii si greutatii supradimensionate (masinarii, echipamente miniere, turbine eoliene, transformatoare, utilaje petroliere, minereuri, busteni, cereale, otel, yacht-uri,etc). Expedierile pentru marfa vrac se pot referi si la paleti, legaturi, cutii, masini neambalate, barci sau alte marfuri unitare necontainerizate.
SEAL Express Logistics ofera o varietate de servicii conexe transportului de marfa vrac, ce include: urmarirea traseului marfurilor si a momentului cand acestea sunt gata de incarcare in port, supervizarea operatiunilor de incarcare, servicii de agenturare, furnizarea rapida de solutii in situatii limita si neprevazute, intocmirea si transmiterea de rapoarte necesare eficientizarii operatiunilor de descarcare/manipulare la destinatie.

Servicii de Incredere

Barje de Transport

Destinatii Globale