DESPRE NOI

SEAL Express Logistics este un furnizor premium de servicii logistice integrate, avand ca misiune oferirea unui concept de servicii de tip „one-stop-shop” tuturor partenerilor sai de afaceri, concentrandu-se pe zona Marii Neagre si a Europei Centrale si de Est, dar cu acoperire globala.

PROFILUL COMPANIEI

Echipa noastra este formata din specialisti calificati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul expeditiei de marfuri. Bazandu-ne pe o indelungata experienta si cunostinte profesionale solide in toate ramurile transportului de marfa, maritim, aerian, rutier, dar si in ceea ce priveste serviciile logistice conexe, serviciile de tip „expres”, solutiile logistice pentru proiecte cu grad ridicat de complexitate, ne consideram o optiune de incredere pentru toate necesitatile dumneavoastra logistice. Fie ca e vorba de marfa generala sau sensibila, va asiguram ca putem furniza servicii fiabile si de calitate cu acoperire globala si putem face fata chiar si celor mai excentrice nevoi legate de transporturile dumneavoastra.
Portofoliul de servicii al companiei acopera serviciile logistice de baza (dar nelimitandu-se la acestea) cum ar fi: transport maritim (FCL/LCL/ CONVENTIONAL), transport aerian (servicii de linie si/sau charter), transport rutier (FTL/LTL/DISTRIBUTIE), transport feroviar, pe barje, project cargo, navlosire si bunkeraj, servicii de depozitare (in regim normal si/sau de antrepozit vamal), vamuire, asigurare de marfa si suntem gata sa facem tot ce putem mai bine pentru orice alte servicii de logistica.

POLITICA NOASTRĂ

Considerand ca o companie puternica isi poate indeplini misiunea doar urmand o politica sanatoasa, cel mai important instrument de ghidare pentru o echipa, politica noastra poate fi descrisa in cateva cuvinte astfel: „servicii competitive si de inalta calitate ce se bazeaza pe comportamentul nostru profesional si integru”.